Yaşanabilir bir Beytüşşebap için hep birlikte güzel bir moral ve motivasyonla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Aralıksız sürdürdüğümüz çalışmalardan sonra gösterdiğimiz çabalara büyük bir azim, gayret ve fedakarlıklarla destek veren değerli mesai arkadaşlarımızın moral ve motivasyonlarına katkıda bulunmak maksadıyla yaylalarımızda birlikte bir yemek organizasyonu, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Durmuş tarafından düzenlendi. Yaşanabilir bir Beytüşşebap için hep birlikte güzel bir moral ve motivasyonla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.